REKLAMBYRÅ • FOTOSTUDIO • MAINOSTOIMISTO • VALOKUVAAMO

 

We listen.

We create.

We communicate.

En genomtänkt visuell identitet gör ditt företag både synligt och tydligt. Genom att i all kommunikation följa de grafiska riktlinjerna som man tillsammans jobbat fram blir ditt varumärke starkare.

 

Våra tre huvudområden är grafisk design, foto och video. Inom tryckt media gör vi allt från grafiska profiler, kataloger, planscher och böcker till mässplanering, förpackningsdesign, logotyper, annonser etc.

 

I vår nybyggda fotostudio kan vi erbjuda högklassiga produktfoton och imagefoton för användning i t.ex. kataloger eller som storbilder till mässor runt om i världen. Från och med 2008 kan vi också erbjuda HD-video för företag som t.ex. vill ha en trailer för sina produkter att visa upp på mässor, eller instruktionsvideo för hur en produkt används. Vi producerar även musikvideon.

 

När det gäller att planera hemsidor gör vi designen och programmeringen, men vid behov tar vi även hjälp av våra duktiga samarbetspartners.

Allt för att få en så bra produkt som möjligt.

Latest News!

MAJ 2015. Antonomia fyller 15 år! Tack till alla kunder som vi fått jobba med under åren. Vi hoppas på åtminstone 50 år till.

MAJ 2015. Äntligen en lite mer utförlig portfolio online, kolla in den. Dock bara ett axplock av vad vi hunnit med under 15 år.

Graphics & Photo

Video production

MAJ 2015. Ny design för Mirka Premium Foam Tape.

Antonomia Ab • Strandåkersvägen 7 • 68600 JAKOBSTAD FINLAND + 358505632795